Скок напред с Ива Семенкова

17 September 2018
Скок напред с Ива Семенкова

Както всяко дете пораства така дойде време и Guging - Jumping fitness да направи своя първи сериозен скок напред. Изминаха почти две години, в които аз, Алекс, неуморно скачах с вас, за вас и до вас. И тъй като много желаещи, дори не можеха да сварят да се запишат в графика, а когато търсене има, трябва и предлагане - на вашето внимание представям най-новото и първо попълнение в екипа на Guging-a, а именно Ива Семенкова. 

Ива е прекрасна млада дама, с която имах честта и удоволствието да се запозная в началото на 2018 г. Още от първата тренировка видях в нея потенциал, който от днес тя ще развива като ваш инструктор. С един кратък “лексикон” ще се опитам да ви разкажа малко повече за Ива, а вие не губете време и още днес се запишете на тренировка при нея - https://guging.bg/timetable

А: Сподели ни в няколко изречения за себе си?

Ива: Начинът ми на живот е разнообразен и изключително динамичен. Въпреки че работният ми ден е зает на 99% от правото, то трудно бих могла да изброя в няколко изречения всичките си странични интереси.  Все пак най-основните от тях биха се свели до: спорта, пътуванията, фотографията, животните и музиката. Чувствам се пълна с енергия и съм отворена към всякакви нови начинания и предизвикателства. 

А: Разкажи ни какво те запали по Guging - Jumping fitness aka да скачаш на батут?

Ива: Търсех спорт, който да внесе разнообразие в рутината, в която много хора често изпадаме. Търсех занимание, с което в края на работния ден да дам почивка на съзнанието си, но да се погрижа и за здравето си. А Guging-ът е точно това - забавляваш се 1 час с приятни хора, докато изгаряш калории. Всяка тренировка е различна и интересна, а щом приключи, се чувстваш супер зареден :)

А: Спортът явно е важен за теб. С какво?

Ива: Цял живот спортувам и открих, че за мен това е най-лесният, приятен и здравословен начин да се погрижиш за себе си, да се запознаеш с нови хора и да се чувстваш щастлив. 

А: И сега... скок напред към това да станеш инструктор. Как се реши?

Ива: Guging-ът е групов спорт, но въпреки това на всяка тренировка откривах индивидуално отношение, а в края й се чувствах като след среща с добър приятел. Сега имам възможността да предоставя тези позитивни емоции на всеки, който пожелае да поскачаме един час заедно и това ме прави изключително щастлива. 

А: Звучи сякаш си открила своя спорт, което е супер! А какво ще посъветваш останалите, които все още се колебаят?

Ива: Открих своя спорт, тъй като взех твърдото решение да загърбя всички свои притеснения, които преди ме спъваха. Затова моят съвет към всички, които вътрешно се колебаят, е да се осмелят да направят първата крачка и да посетят залата. В следващия скок напред ще бъдем заедно!

И така, аз лично пожелавам успех на Ива! И с нетърпение очаквам да видим теб и твоите курсисти aka partners in crimе в действие. 

Запишете се за тренировка тук: https://guging.bg/timetable

Партньори

  • Multisport

Този сайт използва „бисквитки” за подобряване фукционалността си и за целите на анализа на трафик.
За повече информация прочетете ТУК.

ОК