Pic

Guging ака Jumping Fitness?

Може би се питате защо съм сложила ново име на този спорт, а не съм оставила бързо навлизащото Jumping Fitness. С няколко изречения бих искала да разкажа моята не толкова кратка история.

Казвам се Александра Гуглева и откакто бях на 18 год. се боря с килограмите. Тогава започнаха да ми пречат, а не, че не бяха факт. Винаги съм била много активна, но каквото и да правех резултати всякакви, но все временни. На 22 год. започнах работа в сферата на рекламата и за 8 години постигнах чудесни кариерни резултати, които обаче след себе си доведоха до неспираща битка с килограмите, акне, недоволство и тонове стрес.

Когато през 2016 г. навърших 30 год. реших, че животът ми е един и ще го живея така, както аз смятам за добре с оглед на личното ми щастие. Тогава и за пръв път се сблъсках с този невероятен спорт, който още от първата тренировка ме завлaдя както никой друг спорт досега. Излизайки от залата, бях решила, че ще променя себе си и живота си. Четири месеца по-късно напуснах рекламния бизнес и реших да стана инструктор по Guging. Сертифицирах се в Германия през ноември 2016 г. с единствената цел да помагам на хората и да ги правя щастливи, така както се чувствам и аз.

А защо точно Guging? Защото това е моята и вашата борба, която всички желаещи ще имат възможност да водят заедно с мен. Аз ще се променям заедно с вас и резултатите ще постигаме заедно. Вие ще сте моята подкрепа и аз ще съм вашата.

Запишете своя час, за да разберете какво точно е Guging и защо е различен от Jumping fitness-a. А, аз ви благодаря предварително, защото дори прочитането на този текст е важно за началото на всяка промяна.

Да скачаме заедно?

Виж графика

Партньори

  • Multisport

Този сайт използва „бисквитки” за подобряване фукционалността си и за целите на анализа на трафик.
За повече информация прочетете ТУК.

ОК