Една мечта в реалност - консултант по здравословен начин на живот и хранене

29 April 2019
Една мечта в реалност - консултант по здравословен начин на живот и хранене

Преди почти 3 години, когато създадох Guging - Jumping fitness имах мечта. Тя на теория беше простичка, а именно да изготвям хранителни режими и да насочвам хората по пътя им към здравословен начин на живот. Да, обаче ми трябваха почти 3 години, за да намеря моя начин на вляза във форма с най-правилния, сравнително лесен, много вкусен и приятен хранителен режим.

Историята на кратко - в края на 2018 г. с мен съвсем случайно се свърза млада дама, която ме покани на безплатно измерване с био анализатор ТANITA и консултация по хранене. По стечение на обстоятелствата успяхме да се видим в началото на 2019 г. и от тогава до сега аз съм почти 10 кг по-малко, адски щастлива, супер заредена с енергия и много мотивирана да продължавам напред. Към днешна дата се обучавам се активно и вече съм настоящ консултант по здравословен начин на живот и хранене.

Как се реших на тази промяна?

Много ми помогна измерването на био анализатора TANITA, както и ужасното чувство на умора, тежест и вечна апатия, които изпитвах от близо 6 месеца.

Какво прави био анализаторът TANITA?

Уредът измерва телесните параметри чрез биолектрически анализ на импеданса.

Когато стъпите върху анализатора, уредът изпраща слаби, напълно безопасни за здравето, електрически импулси, които минават през цялото тяло. Тъй като мускулната маса съдържа голямо количество вода, тя действа като проводник на електрическите импулси. Мастната тъкан съдържа малко вода и е лош проводник на електрическите импулси. Съпротивлението на различните тъкани в организма е свързано с възрастта, пола и теглото. Въз основа на тези данни анализаторът изчислява основните показатели на телесния състав.

Моите резултати от измерването?

Моите резултати за човек, който спортува 6 пъти в седмицата бяха плачевни. Бях с метаболитна възраст 47 г., като идеалната такава е 10-15 год. под реалната човешка възраст. Всичко друго беше излишно. В този момент разбрах, че е дошло кардинално време за промяна.

Моята промяна?

Беше много лесно да взема решение за промяна на база на тези резултати. С подходящия за мен режим, изготвен от моя треньор по хранене, днес аз вече съм със завидните почти 10 кг. по-малко, над общо 65 свалени сантиметра в обиколки.

Освен това моята промяна доведе до желанието ми да предам нататък наученото и добрите резултати. И така днес почти дузина щастливи човека ми се доверяват да изготвя техния хранителен режим и заедно сме поели по пътя към едно по-добро АЗ.

Искате и вие да направите промяна?

Чудите се как и по какъв начин да направите крачката към промяната? АЗ съм вашият трамплин. Трамплин, ли? - ще кажете. Да, трамплин, защото се изисква добра основа, воля и смелост, за да отСКОЧИШ високо. Ако желаете заедно да се впуснем в това предизвикателство, свържете се с мен на телефон 0893 637 700 или ми пишете мейл на: alex@guging.bg.

За да разберете повече за това, което правя в момента и за вдъхновение по пътя към по-добро АЗ, може да заповядате в групата: Да скочим срещу онези Х килограми.

Партньори

  • Multisport

Този сайт използва „бисквитки” за подобряване фукционалността си и за целите на анализа на трафик.
За повече информация прочетете ТУК.

ОК